همکاري و تعامل با دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، دبير شوراي پژوهشي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان گفت: آيين نامه اين شورا تهيه وتدوين شده و براساس آن اين شورا در کميته هاي 5 گانه باستان شناسي، مردم شناسي، گردشگري، صنايع دستي و مرمت بناها و بافت ها تشکيل شده و براي اعضاي آن حکم صادر مي شود.

عليرضا حصارنوي افزود: همکاري و تعامل با برخي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي و ادارات دراولويت اين شوراست و ارائه خدمات مشاوره اي به اشخاص حقيقي و حقوقي و تلاش جهت نهادينه کردن امر پژوهش با موضوع اهميت حفظ ميراث فرهنگي، مردم شناسي ، صنايع دستي و گردشگري در ادارات کل و خارج کردن پژوهش از سياست هاي اجباري و اداري و تحميلي از ديگر برنامه‌‌هاي اين شورا است .

وي تصريح کرد: همچنين تلاش براي يافتن منابع مالي و تخصيص اعتبار لازم براي انجام فعاليت هاي پژوهشي ، تثبيت حق مالکيت معنوي و گرفتن حق نشر دستاوردهاي پژوهشي و شناسايي پژوهشگران دانش آموخته و مجرب و استفاده از آنها درفعاليت هاي پژوهشي و انتشار کتاب، مجله علمي، مقاله، جزوه آموزش و توليد نرم افزار و برنامه هاي رايانه اي متناسب با اهداف پژوهشگاه از سياست هاي شوراي پژوهشي اين استان است .

سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان کردکوي در ادامه قراردادن بخشي از پژوهش ها و دستاوردهاي فعاليت هاي پژوهشي در وب سايت اين اداره کل تا جايي که به حقوق و مالکيت مادي ومعنوي شوراي پژوهشي و اعضاي آن و پژوهشگران آسيبي وارد نشود را ازديگر موارد قابل پيگيري در اين شورا برشمرد.

حصارنوي همچنين از برگزاري همايش‌هاي علمي، نمايشگاه ها و کارگاه هاي آموزشي در راستاي ارائه دستاوردهاي فعاليت هاي پژوهشي و آگاهي يافتن از انتقادات، انتظارات و پيشنهادات صاحب نظران و پژوهشگران و به دست آوردن موضوعات و اولويت هاي پژوهشي، حمايت از پايان نامه هاي دانشجويي در مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا و تشکيل بانک اطلاعاتي و مرکز اسناد و مدارک پژوهشي ياد کرد.

شوراي پژوهشي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان، درمعاونت حفظ و احيا و ثبت آثار تاريخي در گرگان فعال است . /104

انتهای پیام/

کد خبر 1389031327